2012. október 28., vasárnap

Life

Az élet? Nem más, mint egy hosszú, végtelennek tűnő poros országút...hogy mi a mi dolgunk? Végig menni rajta, még akkor is, ha időnként rögös, ha időnként nehézkes. Vannak sorsdöntő elágazások amiknél meg-meg állva eldönthetjük, hogy tovább akarunk menni? Vagy inkább csak haladunk egyenesen tovább? Mikor letérsz egy mellékútra és azt választod sajátoddá, időnként amint haladsz vissza-vissza nézel, mert az emlékek húznak, de tudod, hogy annak az útnak is megvolt a maga ideje és hogy az újra voksoltál. Ilyenkor erősnek kell lenned és tovább menned, bíznod és várnod, hogy ez az út jobb lesz, szebb lesz, reményteljesebb. Úgy válaszd meg útjaidat, hogy ne felejtsd el. Egyszer vége van minden útnak és elérsz egy zsákutcához, de addig keresd meg a legjobb utakat és járd be azt, amelyiket igazán a tiédnek érzed...

Roxette - Listen to your heart



2012. október 8., hétfő

This is...life?!

Olyan könnyen elhisszük magunknak azt, hogy egyedül csak  minket kínoz az élet, csak mi vagyunk ennyire elégedetlenek, csalódottak. De ez az érzés néha a keserédes valósággal egyenlő, de olykor a hazugsággal. Egyszerűen csak ki kell tartanunk, erőt kell vennünk magunkon, venni a bátorságot, hogy szembenézzünk a gondjainkkal. Annak érdekében, hogy egy napon valaki vagy valami átsegíthessen minket a nehézségeken.


Little things

Gyakran olyan apróságokon idegesítjük fel magunkat, amelyekkel egyáltalán nem kéne törődnünk, és azonban nyomban el kéne őket felejtenünk. Itt vagyok ezen a földön, az életünk csak néhány évtized, és sok visszahozhatatlan órát fecsérelünk el olyan bajokon töprengve, melyek egy év múlva már sem mi, sem más nem fog emlékezni.



2012. október 7., vasárnap

Future

Egyszerre minden megváltozik. Magunk mögött hagyjuk a múltat és egyre sebesebben száguldunk tovább a jövőnk felé, az ismeretlenbe. Egyre távolabbi helyekre utazunk, hogy megpróbáljuk megtalálni az utunkat. Vagy eközben megpróbáljuk egy kicsit elveszíteni önmagunkat. A bajok akkor kezdődnek, ha eszünk ágában sincs ezeken változtatni és tovább ragaszkodunk a régi szokásainkhoz. De ha túlságosan a múltba kapaszkodunk, akkor a jövő sosem jön el.


Everyone leaves

Egész életemben azt akartam, hogy büszke legyen rám valaki. Minden döntésemnél, minden sikeremnél és minden kudarcomnál az jutott először az eszembe: vajon most mit is gondolhatsz rólam? Hidd el, próbáltam mindent a lehető legjobban csinálni. Tudom jól mi az élet, és most már azt is tudom, hogy mikre vagyok képes. Azt is tudom, milyen igazságosnak lenni, mi a helyes, és mi a tiszteletreméltó.


:)

A világon semmi sem léphet a kitartás helyébe. A kitartás és az elszántság korlátlan hatalommal bír. A 'folytasd eltökéltséggel' szlogen mindig is megoldotta, és a jövőben is meg fogja oldani az emberiség problémáit.


Labyrinth

A labirintus olyan, akár az élet. Bármelyik úton indulsz el, sohasem tudhatod, a célhoz vezet-e, vagy zsákutcába jutsz...? De aki bölcs és kitartó, és van elég ereje is, az végül rátalál a helyes útra, és még idejében eléri azt, amire vágyott.

Pan's Labyrinth Song


2012. október 5., péntek

Sometimes

Az életben egyszer lent vagyunk, aztán meg fent, tehát ha minden rossz, nem kell úgy elkeseredni, mert egy idő után már csak jó jöhet. Pánikolni a hullámvasúton sem akkor kell, amikor a lejtmenet jön, hanem ha egyszer elfogy a sín. Addig minden egyes elszenvedett dolog csak egy lépéssel előrevisz. 


Difference

A különbség a sikertelen és a sikeres ember között nem feltétlenül a tehetség, hanem a kitartás ! :)



2012. október 2., kedd

Welcome October

Van, hogy egy apróság megváltoztatja az életünket. Hirtelen, amikor a legkevésbé számítunk rá, történik valami, és új irányba indít. Olyan útra, ami csupa meglepetés. Hová érkezünk? Ez az út maga az élet. Így keressük a fényt. De hogy megtaláljuk a fényt, előbb át kell jutnunk a sötétségen.


2012. október 1., hétfő

I just wanna scream

Eljön az idő, amikor fel fog tűnni, ha a tükörbe nézek, hogy az a csillogás, ami egykor a szemedben volt már régen eltűnt. Már nem úgy látod a világot, mint egykor, már nem várod a csodákat, pusztán a sivár és kopár tényeket látod, amik villámként képesek átcsapni rajtad. De téged ez már cseppet sem izgat. Tudod jól, hogy ez a világ sajnos ilyen. Igyekszel a tőled telhető legjobbat kihozni és közben boldognak látszódni. De mint tudjuk, semmi sem ilyen egyszerű. Sokszor megbotlunk, felkelünk...ilyen ez az ördögi körforgás. Szinte már tudod mikor mi következik...Így szépen lassan meghal benned a remény, ami ebben a világban a legfontosabb!

Lykke Li - I Follow Rivers


2012. szeptember 30., vasárnap

I'm lost

Legveszélyesebb fájdalmaink azok, amelyekre semmiképp se merünk emlékezni. Rettegünk, hogy szembenézzünk olyan valamivel, ami egyszer már óriási fájdalmat okozott nekünk, s ezt próbálnánk a tudatalattink fekete lyukába gyömöszölni, közben azt remélve, hogy ott egyáltalán nem csinálhat semmilyen bajt. Azonban így is visszajön, legfeljebb álarcban, angyalarcú démonként. Egy darabig szépen; csendben lapul, hogy aztán később alattomosan ránk támadjon. A felejtés olyan, mint az orosz rulett!

Rihanna - Russian Roulette


2012. szeptember 29., szombat

Stay strong

Van a világon olyan bánat is, amit nem lehet megsiratni. Az a fajta, amit senkinek se lehet elmondani, s ha mégis, akkor sem értik meg. Ez a szomorúság megváltozhatatlan, csendben megüli a szívet, felhalmozódik, mint a hó a szélcsendes éjszakákon.

The Script - Hall of Fame ft. will.i.am


2012. szeptember 22., szombat

Lehet




Lehet sohase mondtam még
Hogy veled az élet is túl kevés
Lehet sohase mondtam még
de Veled a lelkem újra él...!


2012. szeptember 19., szerda

Reality?!

Lássuk, hogy én hogy vagyok. Feltételezem, hogy nem vagyok a legjobb állapotban. Ha jól megnézem a szívemet, kiderülhet, hogy hemzsegnek rajta a férgek, rágják szorgalmasan, mondogathatom a végtelenségig, hogy alapvetően jól vagyok!

Remady & Manu-L feat J-Son - Single Ladies


2012. szeptember 13., csütörtök

?!

Ha azt várod, hogy mások tiszteljenek, szeressenek, törődjenek veled, előbb neked kell magad tisztelned és szeretned. Aki nem szereti önmagát, azt mások sem tudják szeretni.


2012. szeptember 12., szerda

It's my life :)

Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: 'oké, ez a határ'. Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni.


2012. szeptember 9., vasárnap

Don't waste your time

Amikor azt hallod, 'erre nincs időm', mindig tudd, hogy azért nincs ideje rá, mert nem tartja annyira fontosnak azt a valamit, hogy időt szánjon neki...Hiszen mindenkinek csak arra van ideje, amire időt szakít magának, és mindenki csak arra szakít időt, amit fontosnak tart!

Kelly Clarkson - Don't Waste Your Time



time : )

Az ember idővel mindenre rájön...mit veszített, mit kapott, mi erősítette meg, és hogy valójában ki áll mellette...

Jennifer Lopez feat Flo-Rida - Goin' In


Miért...?

Miért nem lehet néha könnyebb az élet?
Elfojtások helyett kimondani...
Képmutatás helyett őszintének lenni...
Titkolózás helyett nyíltnak lenni...
Félelmek helyett bátornak lenni...
Játszmák helyett, inkább szeretni... :)




2012. szeptember 8., szombat

Sors

A sors akkor állít minket nagy döntések elé, amikor a legkevésbé sem számítunk rá. Ilyenkor derül ki, elég bátrak vagyunk-e, hogy megváltoztassuk az életünket. Ilyenkor nem tehetünk úgy, mintha mi sem történt volna, és nem hivatkozhatunk arra, hogy még nem vagyunk felkészülve a döntésre. A próba nem vár ! Az élet nem néz hátra !


2012. szeptember 7., péntek

people change

Vannak olyan pillanatok, amikor az ember úgy érzi, egész biztosan összeomlik a világ, mert az lehetetlen, hogy csak úgy álljon közömbösen, és hagyja megtörténni azt, aminek nem lenne szabad megtörténnie, mert annyira igazságtalan, megalázó, vagy kegyetlen. Persze hiába várjuk szorosra zárt szemmel, behúzott nyakkal a robajt, a csörömpölést, a föld remegését, mert amikor felnézünk, minden változatlan: a környező házak nem dőltek össze, az utak, hidak nem omlottak be, az autó színes-fényes áradata szakadatlanul zubog tovább, és az emberek, mint a hangyák, tovább rohangálnak, életük kis csapásait követve. Mintha mi sem történt volna. Néha az ilyen világvég-érzéshez nem is kell, hogy valami szörnyű tragédia történjen. Néha elég egy mondat...


2012. szeptember 5., szerda

Feelings

A legfontosabb dolgokat a legnehezebb elmondani. Ha ezekről beszélsz, nevetségesnek érzed magad, hiszen szavakba öntve összezsugorodnak -  amíg a fejedben vannak, határtalannak tűnnek, de kimondva jelentéktelenné válnak. Ám azt hiszem, többről van itt szó. A legfontosabb dolgok túl közel lapulnak ahhoz a helyhez, ahol a lelked leféltettebb titkai vannak eltemetve, irányjelzőként vezetnek a kincshez, amit az ellenségeid oly szívesen lopnának el. S ha mégis megpróbálsz beszélni róluk, a hallgatóságtól csak furcsálló tekinteteket kapsz cserébe, egyáltalán nem értenek meg, nem értik, miért olyan fontos ez neked, hogy közben majdnem sírva fakadsz. És szerintem ez a legrosszabb. Amikor a titok nem miattad marad titok, hanem mert nincs, aki megértsen.


memory

Egyetlen oka van annak, hogy az emberek szorosan ragaszkodnak az emlékeikhez: az emlék az egyetlen dolog, ami nem változik, mikor minden más igen...


2012. szeptember 3., hétfő

cry

Soha nem leszek tökéletes,
de így vagyok egész.
Mint a mindig más könnycsepp,
mi a szemből a lélekbe vés.

Más lelkébe hatol,
tükörként töri össze.
S mégis erre született,
legyen mi a bánatot megkösse.

Nem leszek soha tökéletes,
de így vagyok magam.
Mint a könnycsepp a szemben:
egyszerű, vigasztalhatatlan.



2012. szeptember 1., szombat

Hello September

Ha elmegy az életkedved és elbizonytalanodsz, gondolj csak erre: az apályt mindig dagály követi...



2012. augusztus 30., csütörtök

difficult...

A nehéz nem azt jelenti, hogy lehetetlen. Csak azt, hogy keményen kell dolgozni.



2012. augusztus 29., szerda

2012. augusztus 28., kedd

Don't give up !

Eddig a pillanatig emberek milliói adták már fel. Nem bosszankodnak, nem sírnak, nem csinálnak semmit, csak várják, hogy teljen az idő. Elvesztették a reagálás képességét. Te viszont szomorú vagy. Ez azt jelzi, hogy még él a lelked. Azonban itt az ideje, emeld fel a tekinteted! Húzd ki magad! Igenis, képes vagy rá! Ha még sötét is van, jusson eszedbe, hogy mindig is lesz egy újabb reggel, új lehetőségekkel. Mindig mosolyogj, és soha ne add fel, még akkor se, ha minden ellened fordul!

Nick Vujicic - No arms, No legs, No worries


2012. augusztus 27., hétfő

Just remember !

A sors akkor állít minket nagy döntések elé, amikor a legkevésbé sem számítunk rá. Ilyenkor derül ki, elég bátrak vagyunk-e, hogy megváltoztassuk az életünket. Ilyenkor nem tehetünk úgy, mintha mi sem történt volna, és nem hivatkozhatunk arra, hogy még nem vagyunk felkészülve a döntésre. A próba nem vár. Az élet nem néz hátra.

Adam Lambert - Never Close Your Eyes


Five simple rules for happiness

whYbe - Time To Be Free


2012. augusztus 26., vasárnap

Happiness?! ;)

A boldogság létezik. Nem tehetsz érte semmit, és nem is kell tenned érte semmit, az akaratoddal csak elfojtod a belőled feltörekvő örömöt. Amikor nyomorultul érezted magad, a boldogtalanságod vélt okát próbáltad megszüntetni. Ám ez sosem vezetett eredményre, szándékod sosem érte el a célját. Mindig az idő gyógyította be sebeid; hiába próbáltad eltüntetni a lelkedben tomboló szenvedést, hiába akartál megszabadulni a gyötrelemtől, a kín egyre erősebben ragaszkodott hozzád.


!!

Calvin Harris feat Ne-Yo - Let's go


I say...

Vigyázz a szóra, mit kimondasz szádon. Nehogy szúrjon, döfjön, vagy szívekbe vágjon. Nehogy könny fakadjon hallása nyomában, vagy fájdalom szántson lelkek talajában.



:))

Talán furcsán hangzik, de még hálás is vagyok, azokért a dolgokért, amelyek megviseltek, mert ma már tudom, hogy ezektől lettem erősebb...:))


Just do it !

Ha elhiszed, hogy legyőztek - legyőztek.
Ha elhiszed, hogy nem mered - nem mered.
Ha győzni akarsz, de azt hiszed, nem győzhetsz, csaknem biztos, hogy nem te leszel a győztes. Az élet csatáit nem mindig az erősebb, gyorsabb nyeri, és előbb-utóbb az győz, aki elhiszi, hogy győzhet...:)


things...

A nevemet tudhatod, de az életem nem ismered. Halhattál arról, hogy miket tettem, de fogalmad sincs róla, hogy valójában min mentem keresztül.

Katy Perry - Wide Awake


Music...

Azt mondod "csak egy zene"? Ez nem "csak egy zene", amit hallgatok, hanem érzés, emlék, gondolat. Minden ami én vagyok, amire gondolok, amit el akarok felejteni, amilyenné válni szeretnék. Sok-sok ritmus, dallam, s szókapcsolat. Nyomot hagy és nem felejtem addig amíg fontos. Mélyíti a sebeket vagy éppen eltörli minden gondomat, jó kedvet vagy harmóniát önt belém. Csak néhány perc, másodperc és máris jobbá válik minden.

Lazy Rich - Better Wipe That Up



2012. augusztus 24., péntek

O.K.K.Sz.K. Aerobic Szakosztály :)

Félénk kislányként mentem még az akkori Bajnok utcán lévő Black Belt Fitness Centerbe. Csodálkozó szemekkel néztem az edzéseket és ámultam, hogy tudtok ennyi mindent megcsinálni és a másikra figyelni teljes mértékben. Az idő múlásával már egyre jobban kezdtem azt érezni, hogy ide tartozom. Szinte a második családommá nőttétek ki magatokat. Mindig örömmel mentem az edzésekre és vártam az újabb kihívásokat. Próbáltam egyre jobbá válni, de tudtam, hogy ez nem olyan könnyű, azonban az idő mindent megoldott. Önmagát az ember nem tartja csodának, inkább esendőnek. De akit szeret, abban meglátja a soha nem ismétlődő csodát és az egyetlen és egyszerit !

Mögötted lesznek sokan, fogják a kezed gondolatban. Ha mégsem Neked ragyog a nap, belül úgyis tudod. Aki igaz szívvel küzdött, nem kell fejet hajtania, mert övé a múlt, jelen és jövő, s minden igaz diadal.


















:)

Mindig van valaki, aki jobb, mint te. Ne húzd fel magad ezen, hanem összpontosíts arra, amit tenned kell ! :)

Sasha Lopez - All My People




Everyday?!

Minél keményebb az edzés, annál több időt kell szánni a regenerálódásra. Pihenés nélkül a legkeményebb munka is kárba vész ! ;)


Just run

Mindig is imádtam futni. Valami, amit saját magad érsz el, a saját erődből. Bármerre mehetsz, gyorsan vagy lassan, Tőled függ, küzdve a széllel, ha úgy akarod, felkutatva új helyeket, amíg a lábaid bírják és győzöd még szusszal...

Avicii - Silhouettes


2012. augusztus 22., szerda

help?!

Az univerzum mindig a segítségünkre siet, amikor az álmunkért harcolunk, bármilyen hülyeségnek tűnik is az az álom. Hiszen a mi álmunk, és csak mi tudjuk, milyen áldozatot követel tőlünk.

Nickelback- If Today Was Your Last Day



2012. augusztus 21., kedd

Waiting...

A várakozás egy elmebeli állapot. Alapvetően azt jelenti, hogy akarod a jövőt és nem akarod a jelent...

Linkin Park - Waiting For The End




Lehetetlen

A lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel a kis emberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra. A lehetetlen nem tény, hanem vélemény. A lehetetlen nem kinyilvánítás, hanem kihívás. A lehetetlen lehetőség, a lehetetlen múló pillanat. A lehetetlen nem létezik!