2012. július 25., szerda

Nélküled nem.!

Itt vagyok nélküled, de te még mindig velem vagy az álmaimban...!

Children of Distance feat Puskás Peti - Nélküled nem !




It's summer ! :)



Valójában

Ha majd egyszer belefáradsz abba, hogy az legyél, aki valójában nem is te vagy, akkor majd végre élvezheted az életed. Idővel rájössz, hogy ez nemcsak puszta örömet szerez, hanem valami sokkal mélyebbet ad: értelmet az életednek !



Siker?!

A siker titka, hogy megtanuld, hogyan használd fel a fájdalmat és az örömöt ahelyett, hogy a fájdalmat és az örömöt ahelyett, hogy a fájdalom és az öröm használna ki téged. Ha ezt megtanulod, te tartod kézben az életedet, ha elmulasztod, kiszolgáltatod magad az életnek.



3 simple rules in life



2012. július 1., vasárnap

...broken...

Nincs elviselhetetlenebb betegség a szív fájdalmánál. Olyankor úgy érzi az ember, mintha ténylegesen is beteg lenne. Eltelik néhány hét, és egyszer csak azt érzed, hogy jobban vagy. Aztán pár óra alatt minden újra összeomlik.


Deception

Az emberek csalódást okoznak. Ez rendben van. Nagyjából számítok is rá. De nincs is annál komorabb, mint amikor ráébredünk: mindaz, ami mostanáig fontosnak látszott számunkra, valójában a nullánál is kevesebb.


Illusion

A szabad akarat, a képesség, hogy magunk alakítjuk sorsunkat, illúzió csupán. Létünk előre elrendeltetett, s ez ellen felesleges küzdeni. Bizonyos események kivédhetetlenek és megmásíthatatlanok, például a halál órája. A jövő nem fokozatosan rajzolódik ki. A lényeget illetően a fő csapásirány már ki van jelölve, és nincs más választás, követni kell. A múlt, a jelen, a jövő egy egységes egészet alkot, amely arra a szörnyű névre hallgat, hogy végzet.

Don't wait


July (:

Hello ! :DD