2012. augusztus 30., csütörtök

difficult...

A nehéz nem azt jelenti, hogy lehetetlen. Csak azt, hogy keményen kell dolgozni.



2012. augusztus 29., szerda

2012. augusztus 28., kedd

Don't give up !

Eddig a pillanatig emberek milliói adták már fel. Nem bosszankodnak, nem sírnak, nem csinálnak semmit, csak várják, hogy teljen az idő. Elvesztették a reagálás képességét. Te viszont szomorú vagy. Ez azt jelzi, hogy még él a lelked. Azonban itt az ideje, emeld fel a tekinteted! Húzd ki magad! Igenis, képes vagy rá! Ha még sötét is van, jusson eszedbe, hogy mindig is lesz egy újabb reggel, új lehetőségekkel. Mindig mosolyogj, és soha ne add fel, még akkor se, ha minden ellened fordul!

Nick Vujicic - No arms, No legs, No worries


2012. augusztus 27., hétfő

Just remember !

A sors akkor állít minket nagy döntések elé, amikor a legkevésbé sem számítunk rá. Ilyenkor derül ki, elég bátrak vagyunk-e, hogy megváltoztassuk az életünket. Ilyenkor nem tehetünk úgy, mintha mi sem történt volna, és nem hivatkozhatunk arra, hogy még nem vagyunk felkészülve a döntésre. A próba nem vár. Az élet nem néz hátra.

Adam Lambert - Never Close Your Eyes


Five simple rules for happiness

whYbe - Time To Be Free


2012. augusztus 26., vasárnap

Happiness?! ;)

A boldogság létezik. Nem tehetsz érte semmit, és nem is kell tenned érte semmit, az akaratoddal csak elfojtod a belőled feltörekvő örömöt. Amikor nyomorultul érezted magad, a boldogtalanságod vélt okát próbáltad megszüntetni. Ám ez sosem vezetett eredményre, szándékod sosem érte el a célját. Mindig az idő gyógyította be sebeid; hiába próbáltad eltüntetni a lelkedben tomboló szenvedést, hiába akartál megszabadulni a gyötrelemtől, a kín egyre erősebben ragaszkodott hozzád.


!!

Calvin Harris feat Ne-Yo - Let's go


I say...

Vigyázz a szóra, mit kimondasz szádon. Nehogy szúrjon, döfjön, vagy szívekbe vágjon. Nehogy könny fakadjon hallása nyomában, vagy fájdalom szántson lelkek talajában.



:))

Talán furcsán hangzik, de még hálás is vagyok, azokért a dolgokért, amelyek megviseltek, mert ma már tudom, hogy ezektől lettem erősebb...:))


Just do it !

Ha elhiszed, hogy legyőztek - legyőztek.
Ha elhiszed, hogy nem mered - nem mered.
Ha győzni akarsz, de azt hiszed, nem győzhetsz, csaknem biztos, hogy nem te leszel a győztes. Az élet csatáit nem mindig az erősebb, gyorsabb nyeri, és előbb-utóbb az győz, aki elhiszi, hogy győzhet...:)


things...

A nevemet tudhatod, de az életem nem ismered. Halhattál arról, hogy miket tettem, de fogalmad sincs róla, hogy valójában min mentem keresztül.

Katy Perry - Wide Awake


Music...

Azt mondod "csak egy zene"? Ez nem "csak egy zene", amit hallgatok, hanem érzés, emlék, gondolat. Minden ami én vagyok, amire gondolok, amit el akarok felejteni, amilyenné válni szeretnék. Sok-sok ritmus, dallam, s szókapcsolat. Nyomot hagy és nem felejtem addig amíg fontos. Mélyíti a sebeket vagy éppen eltörli minden gondomat, jó kedvet vagy harmóniát önt belém. Csak néhány perc, másodperc és máris jobbá válik minden.

Lazy Rich - Better Wipe That Up



2012. augusztus 24., péntek

O.K.K.Sz.K. Aerobic Szakosztály :)

Félénk kislányként mentem még az akkori Bajnok utcán lévő Black Belt Fitness Centerbe. Csodálkozó szemekkel néztem az edzéseket és ámultam, hogy tudtok ennyi mindent megcsinálni és a másikra figyelni teljes mértékben. Az idő múlásával már egyre jobban kezdtem azt érezni, hogy ide tartozom. Szinte a második családommá nőttétek ki magatokat. Mindig örömmel mentem az edzésekre és vártam az újabb kihívásokat. Próbáltam egyre jobbá válni, de tudtam, hogy ez nem olyan könnyű, azonban az idő mindent megoldott. Önmagát az ember nem tartja csodának, inkább esendőnek. De akit szeret, abban meglátja a soha nem ismétlődő csodát és az egyetlen és egyszerit !

Mögötted lesznek sokan, fogják a kezed gondolatban. Ha mégsem Neked ragyog a nap, belül úgyis tudod. Aki igaz szívvel küzdött, nem kell fejet hajtania, mert övé a múlt, jelen és jövő, s minden igaz diadal.


















:)

Mindig van valaki, aki jobb, mint te. Ne húzd fel magad ezen, hanem összpontosíts arra, amit tenned kell ! :)

Sasha Lopez - All My People




Everyday?!

Minél keményebb az edzés, annál több időt kell szánni a regenerálódásra. Pihenés nélkül a legkeményebb munka is kárba vész ! ;)


Just run

Mindig is imádtam futni. Valami, amit saját magad érsz el, a saját erődből. Bármerre mehetsz, gyorsan vagy lassan, Tőled függ, küzdve a széllel, ha úgy akarod, felkutatva új helyeket, amíg a lábaid bírják és győzöd még szusszal...

Avicii - Silhouettes


2012. augusztus 22., szerda

help?!

Az univerzum mindig a segítségünkre siet, amikor az álmunkért harcolunk, bármilyen hülyeségnek tűnik is az az álom. Hiszen a mi álmunk, és csak mi tudjuk, milyen áldozatot követel tőlünk.

Nickelback- If Today Was Your Last Day



2012. augusztus 21., kedd

Waiting...

A várakozás egy elmebeli állapot. Alapvetően azt jelenti, hogy akarod a jövőt és nem akarod a jelent...

Linkin Park - Waiting For The End




Lehetetlen

A lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel a kis emberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra. A lehetetlen nem tény, hanem vélemény. A lehetetlen nem kinyilvánítás, hanem kihívás. A lehetetlen lehetőség, a lehetetlen múló pillanat. A lehetetlen nem létezik!


Dreams

Mindenkinek vannak álmai. Egyesek jók, mások rosszak. Egyeseket nem akarunk elfelejteni. Néha rájössz, hogy kinőtted az álmaidat, néha úgy érzed, végre megvalósulnak. És egyeseknek rémálmaik vannak. De akármit is álmodsz, ha eljön a reggel, kopogtat a valóság és az állom lassan elillan.



Hope

Ha elszomorodom, ha tehetetlennek érzem magam, ha pillanatnyilag úgy érzem, hogy semmi nem lesz jobb, akkor sem veszíthetem el azt, ami életben tart: a reményt.

Yiruma - Hope / piano version /





I'll be okay

Létezik az a pillanat, amikor az ember megtehet valamit, és övé lehet a boldogság, ez a pillanat eltarthat néhány napig, olykor néhány hétig, legfeljebb néhány hónapig, de csak egyszer, egyetlenegyszer fordul elő, és ha az ember később vissza szeretne térni ehhez a pillanathoz, az egyszerűen lehetetlen, nincs már helye a lelkesedésnek, a hitnek és a bizalomnak, marad a csendes beletörődés, a kölcsönös, szomorú szánalom, a haszontalan, de biztos tudás, hogy valami megtörténhetett, létrejöhetett volna, de egyszerűen méltatlannak bizonyultunk az adományra.

Loreen - Euphoria



Éjszaka :)

Éjszaka minden szebb. Éjszaka a világ csak félig látszik, a többit meg hozzáképzelheted. :)

Skillet - The Last Night



Now!

Ha csak egy jelre vársz, akkor itt van !

The Wanted - Chasing The Sun


2012. augusztus 20., hétfő

Mire vársz?!

Ne várj, a legjobb alkalom soha nem fog elérkezni. Kezdj hozzá ott, ahol éppen most vagy, és használj bármilyen eszközt, ami csak a kezedbe kerül, hiszen a legjobb szerszámokat útközben úgyis meg fogod találni.

Napoleon Hill


Never too late

Sosem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna !


Fájdalom

A fájdalom az, amikor a gyengeség elhagyja a testedet!


Legyél boldog...!

Legyél boldog, még akkor is, ha sírni kell, vigyorogj egyedül, hogyha nincs kivel.
Legyél boldog, még akkor is, ha nagyon fáj, legyél boldog, még akkor is, ha nem muszáj!