2012. szeptember 30., vasárnap

I'm lost

Legveszélyesebb fájdalmaink azok, amelyekre semmiképp se merünk emlékezni. Rettegünk, hogy szembenézzünk olyan valamivel, ami egyszer már óriási fájdalmat okozott nekünk, s ezt próbálnánk a tudatalattink fekete lyukába gyömöszölni, közben azt remélve, hogy ott egyáltalán nem csinálhat semmilyen bajt. Azonban így is visszajön, legfeljebb álarcban, angyalarcú démonként. Egy darabig szépen; csendben lapul, hogy aztán később alattomosan ránk támadjon. A felejtés olyan, mint az orosz rulett!

Rihanna - Russian Roulette


2012. szeptember 29., szombat

Stay strong

Van a világon olyan bánat is, amit nem lehet megsiratni. Az a fajta, amit senkinek se lehet elmondani, s ha mégis, akkor sem értik meg. Ez a szomorúság megváltozhatatlan, csendben megüli a szívet, felhalmozódik, mint a hó a szélcsendes éjszakákon.

The Script - Hall of Fame ft. will.i.am


2012. szeptember 22., szombat

Lehet




Lehet sohase mondtam még
Hogy veled az élet is túl kevés
Lehet sohase mondtam még
de Veled a lelkem újra él...!


2012. szeptember 19., szerda

Reality?!

Lássuk, hogy én hogy vagyok. Feltételezem, hogy nem vagyok a legjobb állapotban. Ha jól megnézem a szívemet, kiderülhet, hogy hemzsegnek rajta a férgek, rágják szorgalmasan, mondogathatom a végtelenségig, hogy alapvetően jól vagyok!

Remady & Manu-L feat J-Son - Single Ladies


2012. szeptember 13., csütörtök

?!

Ha azt várod, hogy mások tiszteljenek, szeressenek, törődjenek veled, előbb neked kell magad tisztelned és szeretned. Aki nem szereti önmagát, azt mások sem tudják szeretni.


2012. szeptember 12., szerda

It's my life :)

Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: 'oké, ez a határ'. Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni.


2012. szeptember 9., vasárnap

Don't waste your time

Amikor azt hallod, 'erre nincs időm', mindig tudd, hogy azért nincs ideje rá, mert nem tartja annyira fontosnak azt a valamit, hogy időt szánjon neki...Hiszen mindenkinek csak arra van ideje, amire időt szakít magának, és mindenki csak arra szakít időt, amit fontosnak tart!

Kelly Clarkson - Don't Waste Your Time



time : )

Az ember idővel mindenre rájön...mit veszített, mit kapott, mi erősítette meg, és hogy valójában ki áll mellette...

Jennifer Lopez feat Flo-Rida - Goin' In


Miért...?

Miért nem lehet néha könnyebb az élet?
Elfojtások helyett kimondani...
Képmutatás helyett őszintének lenni...
Titkolózás helyett nyíltnak lenni...
Félelmek helyett bátornak lenni...
Játszmák helyett, inkább szeretni... :)




2012. szeptember 8., szombat

Sors

A sors akkor állít minket nagy döntések elé, amikor a legkevésbé sem számítunk rá. Ilyenkor derül ki, elég bátrak vagyunk-e, hogy megváltoztassuk az életünket. Ilyenkor nem tehetünk úgy, mintha mi sem történt volna, és nem hivatkozhatunk arra, hogy még nem vagyunk felkészülve a döntésre. A próba nem vár ! Az élet nem néz hátra !


2012. szeptember 7., péntek

people change

Vannak olyan pillanatok, amikor az ember úgy érzi, egész biztosan összeomlik a világ, mert az lehetetlen, hogy csak úgy álljon közömbösen, és hagyja megtörténni azt, aminek nem lenne szabad megtörténnie, mert annyira igazságtalan, megalázó, vagy kegyetlen. Persze hiába várjuk szorosra zárt szemmel, behúzott nyakkal a robajt, a csörömpölést, a föld remegését, mert amikor felnézünk, minden változatlan: a környező házak nem dőltek össze, az utak, hidak nem omlottak be, az autó színes-fényes áradata szakadatlanul zubog tovább, és az emberek, mint a hangyák, tovább rohangálnak, életük kis csapásait követve. Mintha mi sem történt volna. Néha az ilyen világvég-érzéshez nem is kell, hogy valami szörnyű tragédia történjen. Néha elég egy mondat...


2012. szeptember 5., szerda

Feelings

A legfontosabb dolgokat a legnehezebb elmondani. Ha ezekről beszélsz, nevetségesnek érzed magad, hiszen szavakba öntve összezsugorodnak -  amíg a fejedben vannak, határtalannak tűnnek, de kimondva jelentéktelenné válnak. Ám azt hiszem, többről van itt szó. A legfontosabb dolgok túl közel lapulnak ahhoz a helyhez, ahol a lelked leféltettebb titkai vannak eltemetve, irányjelzőként vezetnek a kincshez, amit az ellenségeid oly szívesen lopnának el. S ha mégis megpróbálsz beszélni róluk, a hallgatóságtól csak furcsálló tekinteteket kapsz cserébe, egyáltalán nem értenek meg, nem értik, miért olyan fontos ez neked, hogy közben majdnem sírva fakadsz. És szerintem ez a legrosszabb. Amikor a titok nem miattad marad titok, hanem mert nincs, aki megértsen.


memory

Egyetlen oka van annak, hogy az emberek szorosan ragaszkodnak az emlékeikhez: az emlék az egyetlen dolog, ami nem változik, mikor minden más igen...


2012. szeptember 3., hétfő

cry

Soha nem leszek tökéletes,
de így vagyok egész.
Mint a mindig más könnycsepp,
mi a szemből a lélekbe vés.

Más lelkébe hatol,
tükörként töri össze.
S mégis erre született,
legyen mi a bánatot megkösse.

Nem leszek soha tökéletes,
de így vagyok magam.
Mint a könnycsepp a szemben:
egyszerű, vigasztalhatatlan.



2012. szeptember 1., szombat

Hello September

Ha elmegy az életkedved és elbizonytalanodsz, gondolj csak erre: az apályt mindig dagály követi...