2012. április 28., szombat

Sorry...

Már régen megértettem, hogy ha be akarom gyógyítani a sebeimet, először is bátran szembe kell néznem velük. És megtanultam megbocsájtani magamnak és jóvátenni a hibáimat. De amióta többet edzek, úgy érzem mintha egy óriási fejtörő előtt állnék, amelynek darabjai lassan kezdenek összeállni: szeretet, gyűlölet, önfeláldozás, bocsánat, öröm, boldogtalanság. 


2012. április 25., szerda

Edzések (:

A mai délutánom is a legjobbak közé tartozott. :) Edzést tartottam és az óra közepe fele odajöttek hozzám a kicsik és az egyik kislány és azt mondta: "Klaudia, nagyon csinos vagy" és adott egy puszit a hasamra.  Annyira édes volt. Utána a többiek is odajöttek és azt mondták: "Nagyon szeretünk Klau!" Az ilyen apróságok jelentik a legtöbbet. Oszlopokban álltunk és amikor visszamentem akkor végigsimították a kezem és bociszemekkel néztek rám. Utána csinálták a gyakorlatukat, közben hátul nyújtottunk a többiekkel. Segítettem nekik, amennyiben csak tudtam, s bíztam benne, hogy ezzel csak minél jobb lesz. Utána mentem a legkisebbekhez és egy nagy kört alakítottunk ki és az volt a feladat, hogy mindenki úgy  tudjon előre hajolni, hogy középen meg tudjuk érinteni egymás kezét. Nagyon aranyosan próbálkoztak és közben nevettek. :) Köszönöm ezeket a felejthetetlen élményeket :)) <3


Be nice OR go away ;)

A legtöbb ember képtelen boldog lenni, mivel a világ belenevelte a komorságot!


2012. április 24., kedd

beautiful...

Sohasem ismerhetjük meg a valóságot...Minden szépségnek meg van az árnyoldala és múlandó.


2012. április 23., hétfő

2012. április 22., vasárnap

Cry

Az igazi, nagy fájdalomban,. az igazi elesés után nem lehet sírni. Csak nézni lehet meredten az ütések zöld foltjait, a lélek véres sebeit és imádkozni lehet a megváltó könnyért. Az igazi könnyek, a fájó, keserű könnyek a szív körül vannak. Ha ki lehet sírni őket, ha sokára is, ha lassan is, megkönnyebbül az ember. A könny elmossa a fájdalmat, lehűti a sebet, elzárja a vérzést...Ha azonban nem lehet, ha csak gyűlnek, keserednek, előbb vagy utóbb beléjük fullad a szív.


2012. április 21., szombat

Dreams

Néha úgy érzem, hogy az életem, amelyet lélegzetről lélegzetre élek, pusztán csak álom, s az éjszaka ködös, örvénylő álomképei az igaziak. :)



2012. április 20., péntek

Felejthetetlen nap :)

Először is szeretném megköszönni azoknak, akik ma gondoltak rám a születésnapom alkalmából. Az ajándékok is nagyon édesek voltak. Nagy örömmel töltött el, hogy ennyi embernek az eszébe jutottam. :) Tegnap este írtam egy fogalmazást, amit ma felolvastam a suliban. Kint álltam az osztályom előtt és a tekintetem egyik emberről a másik emberre vándorolt, s az arcokon meglepettséget, s egyben elgondolkozottságot fedeztem fel. Köszönöm a lehetőséget, hogy meghallgattatok, s ezzel segítettetek, hogy még közelebb kerüljek a céljaimhoz! :) "Én csak egyetlen egy dolgot akarok, hogy egyszer felnézzenek rám az emberek"- Mi már felnézünk rád! 


Sweet sixteen.<3!

2012. április 19., csütörtök

Hajlandó küzdeni?

Telnek a napok, s a hetek. Szorít az idő, de egy pillanatra sem szabad elfeledkeznem a céljaimról. Igen, mindenkinek vannak hullámvölgyei az életben, de muszáj kitartanunk. :) Ez már csak törvényszerű. Szürke hétköznapok, majdnem minden ugyan úgy történik...de nem teljesen. Az edzések nagyon változatosak és elég nagy munkát igényelnek. Ha el szeretnél érni valamit, akkor tenni is kell a cél érdekében, nem csak várni, hogy legyen valami. Én is nagyon sok mindent szeretnék, de azon vagyok, hogy mindent szépen sorban megtegyek. A boldogságért olykor nehézen meg kell dolgozni. Mint a többi embernek nekem is vannak rossz napjaim, de ez nem azt jelenti, hogy rossz életem van. Félreértés ne essék. ;) A tapasztalat nehéz tanár, mert először jön a teszt és csak utána a lecke! Jusson eszedbe, hogy mennyivel többet szenvedsz a dühtől és bánattól, melyet bizonyos dolgok okoznak, mint maguktól a kiváltó okoktól.

Önmagunkkal vívni: a legszörnyűbb viadal,
önmagunkon győzni: a legnagyobb diadal...!


2012. április 18., szerda

Edzések : )

Felejthetetlen napom volt. :) A mai edzést nekem kellett levezetnem, a feladat az volt, hogy 1 órás köredzést csináljak a végén nyújtással. Öröm volt nézni a többieket, hogy még az utolsó leheletükig próbáltak küzdeni, de közben jöttek a bekiabálások: Mikor lesz már vége? Klaudia ugye ennyi volt? :)) Nagyon büszke vagyok rájuk, mert megcsinálták amit kértem. " Te nagyon jó lennél edzőnek. " "Van benned kitartás". Köszönöm nektek, hogy ennyire megbecsülitek a munkám. :)


2012. április 17., kedd

never say never...

Eddig a pillanatig emberek milliói adták már fel. Nem bosszankodnak, nem sírnak, nem csinálnak semmit, csak várják, hogy teljen az idő. Elvesztették a reagálás képességét. Te viszont szomorú vagy. Ez azt jelzi, hogy még él a lelked.


volume ON, world OFF :)


2012. április 15., vasárnap

Aerobic verseny :)

Csak az győz, aki tudja, miért harcol és szilárdan hisz is az ügyben.


A kemény munka, az elhivatottság, és a hit túljuttat bármin, és segít valóra váltani mindent!







O.K.K.SZ.K. <3





2012. április 13., péntek

Én megtettem, és te...?

Nagyon sok minden kavarog most bennem. Az érzések magukkal ragadnak, s nem engednek. Tudom, hogy nincs olyan, hogy tökéletes. Próbálok az átlagon felül teljesíteni, s ez visz olyan állapotba, ami nem a legszerencsésebb. Kemény versenyidőszakon leszünk túl. Vasárnap lesz az első, Budaörsön. Nagyon sok kitartás kell ahhoz, hogy elérd a célodat, s ezt én magam tudom tanúsítani. Nem volt könnyű, de már látom a fényt az alagút végén. Van miért reménykedni. Csak a célom lebeg a szemem előtt, s nem vagyok hajlandó feladni, még akkor sem, ha már mindenki azt mondja, hogy hagyd már abba! Mint mindenki másnak, nekem is vannak álmaim, s szeretném őket az életem során valóra váltani. Nem vágyok sok mindenre. Világ életemben csak 1 dolgot akartam...azt, hogy egyszer felnézzenek rám. Sokan erre vágynak, tudom nagyon jól. Az edzéseim nagyon kemények voltak, s így a csapatom élére kerülve meg kellett tanulnunk egymástól tanulni, s megbecsülni a másikat, még jobban, mint eddig. Voltak fagyos pillanatok, könnyfakasztó élmények, öröm, s a legfontosabb a kitartás. Egy a célunk: a legjobbat kihozni önmagunkból. Nekem a legnehezebb az volt, hogy elfogadjam önmagamat...addig nem lesz az ember megelégedve a teljesítményével, amíg önmagával sincs teljesen megelégedve. Peregnek a percek, s egyre csak fogy az idő, de próbálj meg minden tőled telhetőt kihozni. S amikor lefeküdni készülsz egy hosszú nap után, gondold át a napod, hogy megcsináltad e azokat, amiket szerettél volna? Konkrétan nekem már az furcsa, ha izomláz nélkül fekszek le. :) Merj önmagadban hinni. Szabtam magamnak határokat és arra törekszem, hogy túllépjem ezeket a határokat. Magamat feszegetem a siker érdekében. :) De elmondhatom, hogy sikerrel. Nagyon nagy utat tettem meg pár hónap alatt.  Ne feledd, előbb fogadd el önmagad olyannak, amilyen valójában vagy.





2012. április 10., kedd

2012. április 9., hétfő

hero

Enrique Iglesias - Hero

I can be your hero, baby
I can kiss away the pain
I would stand by you forever
You can take my breath away




2012. április 8., vasárnap

i love u :)

Van egy szó, ami az élet minden nehézségétől és fájdalmától megszabadít. Ez a szó a szerelem!


2012. április 6., péntek

the end..

Mindennek vége van egyszer. Mindnyájan menet közben élünk. A körülöttünk lévő tárgyak a mi mozgásunkhoz képest egyszer csak elmaradnak. Ezen nem lehet segíteni. Ha valaminek itt az ideje, hát elvész. Csak addig van jelen, míg el nem jön megszűnésének órája.


Are you HAPPY?


2012. április 5., csütörtök

time

Rossz idő nem létezik...csak gyenge akarat!


Future, past, present...

Az optimista ember reménykedik a holnapban, hogy akkor majd minden rendbe fog jönni, s az elképzelései nagy részét meg fogja csinálni, s remél egyet, s mást...


2012. április 4., szerda

sometimes...

Néha rossz dolgoknak kell történnie ahhoz, hogy valami jobb következhessen.


sad clown

A bohóc sem azért mosolyog, mert jó a kedve...hanem, mert az arcára van festve a mosoly...


it's just a bad day, not a bad life

Olyan furák vagyunk mi emberek...lelkünk sír, az ajkunk nevet.
Egymásról azt hisszük, boldog talán, és irigykedünk minden szaván.
Azt hisszük, hogy a másik szeme ragyog, gondolataink tiszták, szabadok.
S nem vesszük, dehogy vesszük észre, hogy könnyek égnek csillogó szemében.
Különösek vagyunk mi emberek...a lelkünk sír, az ajkunk nevet.
Hazugság az egész életünk, hisz akkor is sírunk, ha nevetünk!


2012. április 1., vasárnap

Happiness

Nem kell ahhoz semmi különleges ok, hogy jól érezd magad. Egyszerűen elhatározod, hogy azonnal boldog leszel, egyszerűen csak azért, mert élsz, egyszerűen azért, mert így akarod! :)


end.

Mindenki állandó rettegésben él. Nem vagy egyedül. Csak abban különbözöl a többiektől, hogy te már túl vagy a nehezén: bekövetkezett, amitől a legjobban féltél. Most már nincs mit veszítened. A többiek viszont továbbra is félelemben élnek...

"minden rendben van..."

Azt hiszem, fontos, hogy nem kell mindig mindenkinek magasan tartani a fejét, azt mondogatva, hogy minden rendben van! :)


Life

Ahogy így újra meg újra végigélem, végigcsinálom gondolatban a rég elmúlt dolgokat, néha össze is fut a szemem előtt sok összefüggés...


crying


Win :)

A győztesek soha nem adják fel...Akik feladják, sohasem győznek. :)<3